Kees
Kan ik je helpen?
- X
Kees
Kees is verbonden!
Hey! Ik ben Kees, waar kan ik je vandaag mee helpen?
Ik krijg de meeste vragen over de volgende onderwerpen, maar stel me gerust elke vraag die je hebt.
Uitstekende service
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering
Selecteer een categorie.
Aan het laden...
aan het laden

Satijnstreep - Antraciet Dekbedovertrek

(28)
Merk
Materiaal
Katoen-Satijn
Levertijd

Voor 22:00 besteld = morgen in huis

Variant
Aantal

24,99

44,99 adviesprijs

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Ruim 54.000 klanten geven ons een 4.5/5

Satijnstreep - Antraciet Dekbedovertrek

Wil jij het gevoel hebben dat je elke nacht in een luxe hotel slaapt? Wij hebben dan de perfecte satijnen dekbedovertrek voor jou! Katoen satijn wordt nogal eens verward met polyester satijn, de glimmende, gladde stof. Satijn zegt echter niets over het materiaal, maar over de manier van weven. Katoen satijn is 100% natuurlijk katoen en heeft dus ook de fijne eigenschappen van katoen: het ademt en is vochtabsorberend.

Dit neutrale dekbedovertrek heeft een neutrale look en een print van een subtiele satijnstreep. Het overtrek wordt geleverd met bijpassende kussenslopen voor een prachtige complete set. 

Maten
1-persoons (140 x 200/220 + 1 kussensloop)
2-persoons (200 x 200/220 + 2 kussenslopen)
Lits-jumeaux (240 x 200/220 + 2 kussenslopen)

Instopstrook
Koop je een dekbedovertrek van Presence, dan krijg je veel waar voor je geld. Presence dekbedovertrekken zijn voorzien van een zogeheten dubbele doorlopende instopstrook en hebben een totale lengte van 240 centimeter. Hierdoor houd je altijd voldoende stof over om je dekbedovertrek stevig in te stoppen aan de onderzijde – óók wanneer je een extra lang dekbed gebruikt of op een wat hoger matras slaapt. Zeg maar dag tegen koude voeten!

Wasvoorschrift
Wasbaar op 40 °C.
Matig heet strijken, tot 150 °C. 
Drogen in een droogtrommel op een licht programma.
Niet met bleekmiddel behandelen.

Presence
Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merk produceert hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo kan iedereen, met een grote of kleine portemonnee, heerlijk genieten van een welverdiende nachtrust. Daarnaast is Presence exclusief bij Dekbed-Discounter te vinden! Door hun uiteenlopende dessins zit er voor iedereen een leuke print tussen.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal Katoen-Satijn
Kwaliteit 200 TC
Type instopstrook Dubbel doorlopend, extra lang
Kussensloop Inclusief
Dessins Strepen
Wasvoorschrift Wasbaar op 40 °C
Geschikt voor droger Ja, lage stand

Veelgestelde vragen

Welke maat dekbedovertrek heb ik nodig?

Er zijn 4 verschillende maten: 1-persoons (140 x 200/220), 2-persoons (200 x 200/220), Lits-jumeaux (240 x 200/220) en Lits-jumeaux XL (260 x 200/220). Tip: Heb je al een dekbed thuis? Kijk dan even op de labels welke maat je nodig hebt. Dekbed en dekbedovertrek moeten dezelfde maat hebben.

Zit er een kussensloop bij mijn dekbedovertrek?

Elk dekbedovertrek wordt altijd geleverd inclusief bijpassende kussensloop. Bij 2-persoons maten zullen er 2 kussenslopen worden meegeleverd.

Hoe was ik mijn dekbedovertrek?

Voor het wassen van je dekbedovertrek adviseren wij een temperatuur van 40 graden aan te houden. Een extra tip voor de eerste wasbeurt is wassen met een scheutje azijn. Dit zal een chemische reactie voortbrengen tussen textiel en verf en zorgt voor een beter kleurbehoud.

Schrijf een beoordeling

Beoordelingen (28)

dhr.
heb deze set besteld en was snel binnen, en ik moet bekennen dat het materiaal mij erg bevalt ten opzichte van de oude sets die ik reeds bezit, het lijkt mij een stevige gefabriceerde stof en hoop dan dus ook lang hiermee te kunnen dien

wim

Mooie uitstraling net zoals op hotel
levering zoals altijd in orde. Het dekbed is geen blinkend satijn maar een matte stof die in elk interieur tot zijn recht komt. Het geeft onze logeerkamer de uitstraling van een hotelkamer !

Sabine

Antraciet satijn streep
Na snelle levering mooie dekbedhoes ontvangen voor een prima prijs

Linda

Super zacht en heerlijk materiaal
Zeer mooi overtrek wat passend is voor in mijn slaapkamer.Als of je in een hotel slaapt. Een mooie uitstraling op het geheel en het slaapt heerlijk

Danny

Mooi, maar niet de gladde 'satijn' stof die ik had gehoopt....
Mooie hoes, maar had gehoopt dat het meer een gladde satijnachtige stof zou zijn. Wel satijn geweven, maar niet glad dus. Maar wel mooi!

Geer

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede kwaliteit, fijne stof, luxe uitstraling. Zeker een aanrader en een volgende bestelling zal zeker volgen!

Stefan

Mooie en super zachte kwaliteit !
Mooi en super zacht , heerlijk om onder dit dekbedovertrek te liggen. héél uitnodigend als je het op het bed ziet liggen. Vriendelijke contacten en snelle levering !!

Ingrid

Prinsheerlijk slapen
Perfect dekbed om heerlijk in weg te dromen. Lekker zacht en aangenaam om onder te liggen. Zelfs onze 3 katten zijn niet maar van ons bed weg te slaan en die willen alleen maar het neusje van de zalm 😁

Wendy

Mooie overtrek
Mooie overtrek. Mijn slaapkamer ziet er hotel chique uit met deze katoensatijnen overtrek. Mooie stof slaap er heerlijk onder.

Rennie

Dekbedovertrek satijnstreep antraciet
Heerlijk zacht en soepel. Snel geleverd en een goede prijs! Tevreden.

Joyce

Dekbedovertrek satijnstreep
Super tevreden! Hele snelle levering en een goede prijs! Aanrader!! 👌

Wendy

Satijnstreep antraciet
Snelle levering, goede kwaliteit en mooie dekbed. Ik zal het aan iedereen aanraden!

JB

dekbedovertrek
Snelle levering ,super blij mee, prachtig dekbedovertrek.

Hannie

Super tevreden
Het materiaal is lekker zacht. De pasvorm is prima. Het dekbedovertrek ziet er mooi uit. Ik heb mail contact gehad met de klantenservice. Ze reageerden binnen 1 dag en hebben mijn vraag tot volle tevredenheid afgehandeld. Binnen 1 dag werd het dekbed bezorgd. Ik kan dekbeddiscounter en ook dit dekbed zeer aanbevelen.

Bea

dekbedovertrek
wat prijziger dekbedovertrek, maar daar is de kwaliteit ook naar. heel mooi en fijn materiaal.

mary

Dekbed overtrek
Zeer tevreden met het dekbed overtrek. Ff gewassen en gelijk op bed. Goede kwaliteit , geen krimp of kleur verschil . Een goed dekbed voor een goede prijs. Zeer tevreden en ook een snelle levering, super.

Jan

Overtrek
Prachtig overtrek. Hele mooue kwaliteit. Blij met aanschaf. Aanrader.

Ole21

Dekbedovertrek
Ben erg tevreden over het Dekbedovertrek. Maar de kleur lijkt meer bruin dan antraciet. Wel heel fijn dat het overtrek een lange instopstrook heeft. 😃

Judith

Hoge kwaliteit en zacht
Het dekbedovertrek is onwijs zacht en heeft een lichte glans. Wel is het belangrijk om in ieder geval het product 2 - 3 keer zonder andere was in te wassen. Er kwam namelijk erg veel kleurstof vanaf!

Liam

Dekbedovertrek
Prachtig dekbedovertrek, goeie kwaliteit, blijft mooi , zeker geen spijt van, prijs verhouding meer dan waard, zeker met aanbiedingen van de dekbed discounter. Goeie service!,

Marriejanne

Fijne overtrek
Heerlijk zacht en warm

Patricia

Dekbed satijnstreep
Wat een top dekbed! In combinatie met de extra geleverde kussens slaap ik iedere nacht als een roosje!

Alessandro

Mooi zacht dekbedovertrek
Prachtig, zacht dekbedovertrek! Heerlijk om in bed te kruipen met zo'n overtrek. Mooie kleur!

Anita

geweldige dekbedovertrek
Dekbed overtrek ziet er mooi uit als het op bed ligt, de stof voelt zo zacht aan als je er onderligt, dat het voelt of dat er niets over je heen zit. maar toch voelt warm aan en je kruipt er onder en valt heerlijk in slaap.

john

Mooie stof, matig afgewerkt
Het stof van het dekbedovertrek (grootste maat) oogt mooi als het uit de verpakking komt en het overtrek ligt mooi op bed na wassen, drogen, en strijken. De afwerking in het naaiatelier had wel iets beter gemogen. Het dekbed zat vol met losse draadjes en toen ik het overtrek binnenstebuiten keerde bleek er een reep stof van zeker een meter bij 10 cm nog op 2 plaatsen aan de rand vast te zitten. Die heb ik maar afgeknipt. De naden zijn (nog) goed, maar de afwerking is erg slordig. Zeker niet wat ik verwachtte als er staat: 'Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merk produceert hoge kwaliteit...'.

Hank

Mooi, lichter kleur
Op het eerste zicht een mooie denkbedovertrek. Nog geen mankementen ontdekt. Iets lichter van kleur dan op de foto.

Joke H.

Stijlvol
Ik had er al 2 eerder besteld dus de kwaliteit kende ik al. Kleur blijft prachtig en het strijkt makkelijk weg. Ziet er stijlvol en chic uit.

Brigitte

0615474178
Zitten gaten in dus heb er niets aan. De binnen stiksels zijn van slechte kwaliteit. Voor dit geld kan je elders betere spullen halen. Klantenservice reageert ook niet. Zonde van je geld deze.

Iris

    Laatst bekeken producten