Een foto dekbedovertrek? Personaliseer je eigen dekbedovertrek

Dekbedovertrek personaliseren

Een uniek dekbedovertrek in huis of aan iemand cadeau geven? Kies dan voor een uniek foto dekbedovertrek! Het is nu mogelijk om in hoge kwaliteit het bedtextiel te voorzien van een eigen foto. Slaap onder de foto van die onvergetelijke vakantie, je favoriete huisdeur of je geliefde!

Een gepersonaliseerd dekbedovertrek is ook een populair cadeau aan bijvoorbeeld kinderen die bijvoorbeeld hun huisdier afgebeeld zien op het dekbedovertrek. Ook is het een geslaagd cadeau om aan net getrouwde koppels te geven, wat is er nu leuker om onder de mooiste trouwfoto te slapen? Of wat dacht je van moeder- of vaderdag? Het hele gezin op de foto en cadeau geven aan vader of moeder, een geliefd cadeau voor vele ouders. Op deze pagina van Bedovertrekken.be vertellen we je graag wat de opties zijn en waar je een foto dekbedovertrek op maat kunt bestellen.

Deal
Maak een foto dekbedovertrek op maat bij YourSurprise

Maak een foto dekbedovertrek op maat bij YourSurprise

Bij YourSurprise maak je eenvoudig een dekbedovertrek op maat met jouw favoriete foto. Je kunt kiezen uit een groot aantal ontwerpen en ook teksten toevoegen aan het ontwerp. De producten zijn beschikbaar in maten voor alle soorten bedden, van kinderbed tot lits jumeaux. Ook kun je zelf een keuze maken uit katoen of polyester dekbedovertrekken.

Bekijk deal

Alle maten beschikbaar & soorten

Of je nu een dekbedovertrek hebt voor een eenpersoonsbed, of het bed met iemand deelt en in een tweepersoonsbed slaapt.. bij YourSurprise heb je de keuze uit op maat gemaakte, gepersonaliseerde dekbedovertrekken in alle maten. Ook

Tip: zorg voor een hoge kwaliteit foto

Om ervoor te zorgen dat jouw gepersonaliseerde dekbedovertrek er zo mooi mogelijk uit komt te zien, raden we aan om dit uitsluitend te doen met een goede kwaliteit foto. Deze kun je vaak herkennen aan de bestandsgrootte, hoe meer MB’s hoe scherper de foto. Ook als je op bijvoorbeeld je telefoon, camera of laptop inzoomt in de foto, moet deze tot wel 2-3 x zoomen scherp blijven. Dan ben je er bijna zeker van dat het beeld van goede kwaliteit is, in de uploadtool van YourSurprise wordt eveneens aangegeven of het beeld goed genoeg is.

Ook losse kussenslopen kunnen gepersonaliseerd worden!

Vind je een compleet dekbedovertrek te prijzig? Dan kun je er ook voor kiezen om uitsluitend kussenslopen te laten bedrukken. Combineer deze met bijvoorbeeld een neutraler effen dekbedovertrek in het wit, grijs, zwart of creme. Zo geef je het bed op een subtiele en voordelige manier een ‘personal touch’! Andersom is ook mogelijk, je kunt ook het dekbedovertrek laten bedrukken, maar de kussenslopen overslaan. Ook hiermee bespaar je tientallen euro’s!