Dekbedovertrek 90×200

Ben je het internet aan het afspeuren naar een dekbedovertrek 90×200? Let dan op: Dit is waarschijnlijk de maat van het eenpersoonsbed, hiervoor wordt vaak een dekbed + dekbedovertrek van 140 x 200cm gebruikt. De maat 90×200 is de meest voorkomende exacte maat van een eenpersoonsbed. Op Bedovertrekken.be vind je met gemak honderden verschillende trendy dekbedovertrekken in even zoveel verschillende uitvoeringen. We presenteren dus alle bedovertrekken met de maat 140×200 op deze pagina, zodat je een perfect bedovertrek vindt voor jouw eenpersoonsbed!

eenpersoonsbed 90 x 200
  • Kleur

  • Materiaal

  • Stijl

  • Sortering

4269 producten gevonden

Dekbedovertrek 90×200 voor een eenpersoonsbed

Ben je op zoek naar een dekbedovertrek met een bed met de afmeting 90×200 centimeter? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een overtrek voor een eenpersoonsbed, of een kinderbed. Eenpersoonsbedden en kinderbedden hebben dezelfde afmetingen. Om lekker te kunnen slapen moet het dekbed met het bijbehorende dekbedovertrek 140×200 centimeter zijn. Als het dekbed op het bed ligt valt het aan weerszijden over de rand heen, zonder dat het op de grond valt. Dat is niet erg, want als je in bed gaat liggen zal je zien dat je de extra breedte nodig had om je lichaam goed met het dekbed en de overtrek te kunnen bedekken.

Eenpersoons dekbedovertrek voor lange mensen

Als je wat langer bent heb je er waarschijnlijk vaak last van dat je tenen onder het dekbed uit steken, of dat je het dekbed niet helemaal hoog kunt optrekken. Voor langere mensen is er daarom een dekbedovertrek met de afmetingen 140×220 centimeter. Die 20 centimeter extra lengte zorgt ervoor dat ook lange mensen lekker kunnen slapen onder hun comfortabele dekbedovertrek.

Een trendy dekbedovertrek 90×200 

Wil je een trendy eenpersoons dekbedovertrek gaan kopen, dan kun je hier diverse modellen met elkaar vergelijken. Je vindt dekbedovertrekken in verschillende materialen, met verschillende kleuren of prints en in verschillende thema’s. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een stijlvol dekbedovertrek in aardetinten van organisch katoen? Of een stoer dekbedovertrek van satijn met een panterprint? Kies en vergelijk om het dekbedovertrek te vinden dat bij jou past.