Dekbedovertrek 160×210

Ben je op zoek naar een dekbedovertrek 160×210? Deze maat wordt vooral gebruikt op eenpersoonsbedden en twijfelaars. Het juiste dekbedovertrek vinden kan nog wel eens een opgave zijn.

Als je op het internet gaat rondkijken naar dekbedovertrekken, dan zal je hebben gemerkt dat het aanbod overweldigend is. Hoe vind je met al die verschillende maten, kleuren en materialen het juiste dekbedovertrek? Op Bedovertrekken.be hebben we de dekbedovertrekken van tientallen webwinkels verzameld: filter eenvoudig op kleur, materiaal, stijl en prijs.

  • Kleur

  • Materiaal

  • Stijl

  • Sortering

2325 producten gevonden

Op zoek naar een dekbedovertrek 160×210?

Als je op zoek bent naar een dekbedovertrek met de afmeting 160×210, dan ga je het waarschijnlijk niet vinden. De maat 160×200 is de afmeting van een lits-jumeaux, een normaal tweepersoonsbed. Als je dit formaat bed hebt, dan kun je het beste een dekbed met bijbehorend dekbedovertrek van 200×200 centimeter kopen. De 40 centimeter die je meer hebt in de breedte zorgt ervoor dat je met twee personen onder het dekbed kunt liggen en allebei genoeg bedekt bent. Er is wel een dekbedovertrek met de afmetingen 140×200, maar dat is een dekbedovertrek voor een éénpersoonsbed.

Een dekbedovertrek 160×210, wat zijn de laatste trends?

Met een nieuw dekbedovertrek lijkt het net alsof je hele slaapkamer een make-over heeft gekregen. Ben je op zoek naar een trendy dekbedovertrek voor zo’n mini make-over, dan hebben we hier de laatste trends voor je. Wat het deze winter goed doet zijn dekbedovertrekken in aardetinten of roodtinten. De overtrekken zijn gemaakt van warme zachte en natuurlijke materialen zoals linnen en biologisch katoen.

Haal met je dekbedovertrek de ongetemde natuur in huis

De andere trend die we deze winter veel zien zijn bloemen en natuurprints. Bloemen zien we in allerlei verschillende soorten prints. Van heel romantisch en gedetailleerde bloemenprints tot geabstraheerde grafische bloem patroon. Andere dekbedovertrekken hebben prints die je meteen doen denken aan de ongerepte natuur. Van tijgerprints en prints van reptielenhuiden tot mysterieuze oerwouden en bamboe prints. Met een dekbedovertrek 160×210 haal je deze winter de ongetemde natuur in huis.