Over ons

Dekbedovertrekken worden aangeboden door enorm veel webwinkels. Beddenwinkels die hun bedden graag met een mooi passend dekbedovertrek verkopen, speciale websites boordevol beddengoed maar ook de grotere webwinkels die duizenden soorten aanbieden.

Het uitzoeken van een dekbedovertrek kan daarom een zware opgave zijn. Echter, door de grote hoeveelheid keuzes en door de belangrijke rol die de kleur en het dessin van het dekbedovertrek spelen in de sfeer van de slaapkamer is het uitzoeken toch vaak een feestje waar veel mensen blij van worden, zo ook het team achter Bedovertrekken.be!

Wij willen de zoektocht naar een dekbedovertrek een stukje vereenvoudigen.

Filteren door duizenden dekbedovertrekken

Met de nodige ervaring in met online marketing, UX en webdevelopment hebben we besloten om Bedovertrekken.be op te zetten. Waar je normaliter tientallen websites moet afstruinen voor het vinden van leuk beddengoed, vind je al het aanbod mét handige filter op Bedovertrekken.be! Hiermee willen wij de zoektocht naar een dekbedovertrek een stukje vereenvoudigen.

Mocht je naar aanleiding van ons concept nog vragen hebben, willen samenwerken of een verbetering aan de website melden.. dan kun je contact met ons opnemen via deze contact pagina.